POLITICă

Rareș Bogdan, vești proaste pentru cei din USR: Barna nu trece de 15% în nicio cercetare


Rareș Bogdan, vești proaste pentru cei din USR: Barna nu trece de 15% în nicio cercetare

Z.P. | 2019-11-01 12:15

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat, joi, Antena 3, că Viorica Dăncilă este pe locul 2 în sondajele partidului și că USR va pierde cel mai important fief electoral de la europarlamentare.

"Până acum trei săptămâni, domnul Dan Barna părea că va fi cel care va intra în turul doi. Doamna Dăncilă a recuperat ceva, a reușit să-și mobilizeze o parte din electorat și să se stabilizeze undeva între 18 și 20%. Sa fie clar, niciun candidat în afara dlui Iohannis nu depășește 20%. Doamna Dăncilă este pe locul doi,” anunță Rareș Bogdan.

Liderul PNL susține că Dan Barna a început să piardă teren încă de dinainte de apariția scandalului Rise Project, acesta având șanse minime să intre în turul doi.

„E foarte interesant scorul dlui Barna, a pornit bine, dar în urmă cu trei săptămâni, deci înainte de scandalul cu Rise Project, ca să fie foarte clar, Dan Barna s-a stabilizat undeva între 11 și 13%. În ultimele 5-6 zile, Dan Barna a mai recuperat undeva la două procente dar nu atinge 15% în nicio cercetare. Cheia este că în toate cercetările pe care noi le facem, nu avem inclus Diaspora. În Diaspora, conform cercetărilor noastre, vor fi între 450.000 și 800.000 de votanți. Cei din USR-PLUS, conform informațiilor pe care le am din interiorul staff-urilor lor, se bazează pe 300.000 de votanți. Noi, eu spun, am avut un schimb amical de replici cu prietenul meu Dan Motreanu, vom lua încă din primul tur în Diaspora peste 50% spre 60%, fără nicio problemă. Părerea mea e că USR nu va lua 200.000 de voturi cu Dan Barna. Diaspora nu mai e motivată pentru USR și Dan Barna, au pierdut”, a zis Rares Bogdan.Parerea ta...

VIOREL
01 Noi 2019

Sa te vad cu alegerea primarilor in doua tururi,sa vad eliminarea imunitatii parlamentarilor, sa vad confiscarea averilor furate asa cum ai promis,altfel vei cobora sub nivelul lui Barna....
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.