POLITICă

Rareș Bogdan dezvăluie planul comun Iohannis-Orban


Rareș Bogdan dezvăluie planul comun Iohannis-Orban

Z.P. | 2019-10-24 10:59

Rareș Bogdan, europarlamentar și prim-vicepreședinte PNL, dezvăluie strategia stabilită de comun acord între Ludovic Orban și președintele României, Klaus Iohannis.

„Negocierile au fost grele și se dovedesc în fiecare zi extrem de grele. Din punctul meu de vedere, dacă ei fac cvorumul, nu contează dacă trec guvernul sau nu, ci să ajungem la anticipate. Pentru  România, că nu e vorba aici de PNL, cel mai important lucru e să ajungem la anticipate. Nu putem rămâne la șantajul nesfârșit al unor oameni care au pierdut alegerile europarlamentare, au făcut scoruri de 6-7% sau cu greu au trimis doi europarlamentari. Vom sta de acum la condiționările unora?

Avem o strategie extrem de clară și avem încredere în Iohannis și Orban că vor merge pe strategia stabilită de comun acord. Strategia e simplă și clară: anticipate în maxim 3 - 4 luni. Cum se vor produce ele? Conform Constituției.

Alegeri anticipate va provoca un Guvern Orban”, a declarat Rareș Bogdan, pentru Digi24.

Acesta a susținut că anticipatele trebuie provocate și organizate de un Guvern PNL, deoarece Guvernul PSD a demonstrat că nu e în stare să organizeze un scrutin liber.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.