POLITICă

Rareș Bogdan, ales prim-vicepreședinte al PNL: ”Ferecați ușile, zdrobiți PSD în alegeri!”


Rareș Bogdan, ales prim-vicepreședinte al PNL: ”Ferecați ușile, zdrobiți PSD în alegeri!”

E.Ş. | 2019-08-08 23:31

„Promovat la excepțional” la propunerea lui Ludovic Orban, Rareș Bogdan, de acum prim-vicepreședinte al PNL, le-a cerut liberalilor din teritoriu să nu deschidă porțile partidului pentru pesediști.

„Ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD. Îi vom zdrobi. Când erați amenințați, vă râdeau în față. Azi nu aveți ce să vorbiți cu ei, zdrobiți-i în alegeri. Nu-i aduceți în casa voastră”, a spus el de la tribuna Consiliului Național al PNL, promițându-le colegilor că va bate țara în campaniile electorale ce urmează. 

Rareş Bogdan a fost votat, joi, prim-vicepreşedinte al PNL responsabil cu strategiile politice, cu 2.719 voturi pentru, 41 împotrivă, iar nouă voturi au fost nule.

Propunerea i-a aparținut lui Ludovic Orban .Parerea ta...

DIN PăCATE,
10 Aug 2019

am auzit la TV că TRASEISMUL GULERELOR ALBE este permis de Constituție, d-aia ”fetițele” alergând pe centură, sar în TIR-ul de orice altă culoare le face cu ochiul, indiferent de tăblița de înmatriculare, numai câștig să iasă din asta...deci, chiar dacă e permis, e imoral...asta a înțeles RAreș Bogdan și asta l-a făcut/îl face să NU vrea să vadă PSD-ști travestiți, cu izmenele penetrate de săgeți PNL-ste, văzând stele albastre, dar între dinți, tot trandafiri roșii ținând!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.