POLITICă

PSD, reacție după demisia ministrului Sănătății: Costache a dezertat/ În urma lui, şase spitale rămân contaminate


PSD, reacție după demisia ministrului Sănătății: Costache a dezertat/ În urma lui, şase spitale rămân contaminate

Z.P. | 2020-03-26 15:22

PSD a transmis, joi, că ministrul Victor Costache a ”dezertat” în plină pandemie de coronavirus, iar în urma sa rămân şase spitale contaminate şi sute de cadre medicale care au contractat virusul.

”Costache a dezertat! Şi-a dat demisia şi a fugit! În urma lui, şase spitale rămân contaminate! În urma lui, rămân sute de cadre medicale infestate şi zero stocuri de echipamente de protecţie”, a transmis, joi, PSD.

Social-democraţii afirmă că ”în prima linie au rămas în continuare medicii lăsaţi în voia sorţii de Costache”.

”Fără echipamente de protecţie şi fără stocuri de teste şi medicamente. Aceasta este SOLIDARITATEA arătată de ministrul Sănătăţii?! Fuga de greu! A avut totuşi timp sa modifice legi şi să transfere bani la clinicile private şi afacerile lui”, a mai transmis PSD.

Formaţiunea afirmă că ”în PNL e al doilea laş care fuge de responsabilitate după ce Cîţu a dispărut cu 10 minute înainte sa fie votat guvernul”.

”În cel mai greu moment cu care România se confruntă, ministrul Sănătăţi Costache dă bir cu fugiţii”, au mai comentat social-democraţii, citeaza News.ro.Parerea ta...

CEL DIN PSD
26 Mar 2020

Cât de contagioasă este pâinea mea, ziarul meu, un pachet poștal, un măr din cutie sau coșul de cumpărături? Ti-ai pus întrebarea înainte de a întinde mana ca sa o ridici ?
COMISARUL PARAIPAN
26 Mar 2020

tot ceea ce e bine sa inteleaga lumea este ca odata ce te-ai contaminat trebuie sa mergi la tratament.Daca poti sa eviti orice fel de sursa de virus e cat mai bine.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.