POLITICă

PSD, mesaj dur pentru premierul Orban: ”Sunteți la cârma țării! Conduceți-o!”


PSD, mesaj dur pentru premierul Orban: ”Sunteți la cârma țării! Conduceți-o!”

E.Ş. | 2020-03-24 21:11

PSD reacţionează rapid la acuzaţiile lui Ludovic Orban legate de stocurile de materiale sanitare necesare combaterii epidemiei de coronavirus. După ce premierul a acuzat guvernele PSD că au lăsat rezervele goale, PSD aminteşte că guvernul liberal avea timp să ia măsuri, însă a tratat cu superficialitate situaţia până în ultimul moment.

"Pentru memoria domnului Orban:

1. #4NOIEMBRIE2019 a avut loc învestirea Guvernului Orban1.

2.In #IANUARIE2020 deja se știa că avem de a face cu o criză majoră pentru că în China se luau deja măsuri extreme.

3. Tot în #IANUARIE2020, Institutul Balș face o listă de materiale sanitare și medicamente necesare în cazul epidemiei provocată de COVID-19.

4. Tot în #IANUARIE2020 OMS deja atenționa că toate statele trebuie să ia măsuri pentru a preveni epidemia.

Așadar, din #IANUARIE2020, Guvernul trebuia să facă stocuri specifice de teste, medicamente și echipamente de protecție SPECIFICE NOULUI VIRUS.

PNL și Iohannis au fost mai preocupați de anticipate până la retragerea lui Cîțu pe #12MARTIE. Chiar președintele le spunea românilor pe #27FEBRUARIE, printr-o postare pe Facebook, că noul virus ce se extindea în lume este doar "orice răceală", lăsând de înțeles că nu sunt necesare achiziții masive de teste și de echipamente de protecție.

Abia pe #19MARTIE, Iohannis admitea că „situația e gravă”!

Domnule Orban, opriți-vă! În aceste momente, treaba Guvernului este să găsească și să aplice cele mai bune soluții pentru a proteja viața și sănătatea cetățenilor! Nu să căutați vinovați imaginari. Sunteți la cârma țării, conduceți-o!", transmite PSD printr-o postare pe Facebook.

"Ar fi trebuit să existe stocuri pentru a face faţă unei astfel de epidemii. La momentul la care am preluat guvernarea, stocurile erau zero", a declarat Orban, în prima conferinţă de presă de la ieşirea din izolare.Parerea ta...

PSD A FOST IZOLAT
25 Mar 2020

Credem ca PSD reacționează din plictiseala si ipocrizie . Ce pretenții poți avea de la politicieni necalificați, neinstruiți și nespecializați ?
COCO
25 Mar 2020

psdistilor, daca aveti sangenputza, ptca putetzi, reduceti salariile parlamentarilor, avocatului poporului- a se citi psd-, taiati pensiile nesimtite, taiati salariile bosorogilor de la cc ! Viata dupa covid-19 o sa se schimbe radical, o sa deveniti si voi oameni de rand!
COCO NAZI
25 Mar 2020

Dar sunt de rand ,in schimb johanus va deveni impreuna cu guvernerul locatari la jilava
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.