POLITICă

Premierul Republicii MOLDOVA, Maia Sandu, vine la Bucureşti în prima sa VIZITĂ oficială


Premierul Republicii MOLDOVA, Maia Sandu, vine la Bucureşti în prima sa VIZITĂ oficială

Z.P. | 2019-06-26 14:25

Premierul Republicii Moldova, Maia Sandu, va efectua săptămâna viitoare prima sa vizită oficială. Şi nu oriunde, ci la Bucureşti, pe 2 iulie. Două zile mai târziu, oficialul de peste Prut se va deplasa la Bruxelles, a anunţat Maia Sandu pe Facebook.

„Astăzi am avut o convorbire telefonică cu Preşedintele României, Klaus Iohannis. I-am mulţumit Preşedintelui Iohannis pentru sprijinul constant acordat de România cetăţenilor din Republica Moldova. Am discutat despre necesitatea avansării în implementarea proiectelor comune dintre România şi Republica Moldova. Preşedintele Iohannis ne-a asigurat de susţinerea domniei sale şi a României în procesele de integrare europeană a ţării noastre”, a transmis premierul Republicii Moldova.

Vizita în ţara noastră vine în urma inivitaţiei preşedintelui Klaus Iohannis. ”Îi mulţumesc Preşedintelui Iohannis pentru invitaţia de a întreprinde o vizită oficială la Bucureşti pe 2 iulie. După vizita la Bucureşti, mă voi afla într-o vizită oficială la Bruxelles pe 4 iulie.”, a mai scris Maia Sandu pe pagina sa de Facebook.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.