POLITICă

Premierul Dăncilă CRITICĂ răspunsurile primite referitoare la PACTUL propus


Premierul Dăncilă CRITICĂ răspunsurile primite referitoare la PACTUL propus

E.Ş. | 2019-09-16 19:53

Premierul României, Viorica Dăncilă, a făcut noi declarații luni seara referitoare la „Pactului național pentru bunăstarea românilor” pe care l-a propus partidelor parlamentare pentru semnare. Liderul PSD e de părere că acest pact „trebuie să fie garanția politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare”.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a făcut noi declarații luni seara referitoare la „Pactului național pentru bunăstarea românilor” pe care l-a propus partidelor parlamentare pentru semnare. Liderul PSD  e de părere că acest pact „trebuie să fie garanția politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare”.

”Așa cum știți, am lansat la sfârșitul săptămânii trecute Pactul Național pentru bunăstarea românilor - acord prin care vrem să dăm oamenilor o garanție scrisă că nicio forță politică nu le va mai tăia pensiile și salariile, ci va continua creșterile programate de Partidul Social Democrat. Vrem o garanție că vor continua să susțină antreprenorii, IMM-urile și activitățile independente, și nu tăieri masive precum cele din perioada 2010-2012.

Vreau ca toate partidele politice din România să își asume ca obiectiv bunăstarea oamenilor. Și să facă acest lucru în scris. Nu propriile interese, nu calcule electorale, nu acorduri care nu reprezintă nimic altceva decât târguieli politice.

Nimic din ce am văzut în ultima perioadă din partea opoziției nu a fost gândit pentru români, nicio inițiativă menită să aducă vreo formă de progres în viața de zi cu zi a fiecăruia.

Orice abordare care nu are în centrul ei bunăstarea și interesul oamenilor este una nocivă și trebuie să dispară.

Am fost prima care a semnat acest pact și l-am transmis tuturor partidelor.

Salut decizia grupului parlamentar al minorităților naționale din Camera Deputaților de a semna pactul. Le mulțumesc pentru răspunsul prompt, pentru deschidere și responsabilitate. Mulțumesc totodată sindicatelor și organizațiilor care au ales să susțină aceste principii și obiective pentru România.”, a declarat Dăncilă. Parerea ta...

SOCRATE
16 Sep 2019

„Pactului național pentru bunăstarea românilor” INVOCAT ca si GUVERNAREA POSTCOMUNISM este o GARGARA lipsita de orice STRATEGIE NATIONALA ORI SECTORIALA DE DEZVOLTARE A ROMANIEI de aceea NU POATE să fie "garanția politică a continuării creșterii nivelului de trai al românilor în perioada următoare” deoarece seamana cu o gadileala pt ERECTIE MASCULINA.
ROMANUL IPOCRIT
17 Sep 2019

Daca aveți așteptări de la aceasta doamna" Premier Dancila" va înșelați amarnic, Tovărăși va duc in situația de a va țigăniți in fiecare zi. Tovărăși astfel își salvează confortul fanariotic și averea
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.