POLITICă

Ponta reacționează după ce doi deputați au plecat la PSD. Ce le-a oferit Viorica Dăncilă


Ponta reacționează după ce doi deputați au plecat la PSD. Ce le-a oferit Viorica Dăncilă

Z.P. | 2019-10-09 12:32

Victor Ponta reacționează după ce deputații Horia Nasra și Cornel Itu au părăsit Pro România și au trecut la PSD.

Cei doi deputați se înscriseseră în Pro România cu doar o săptămână înainte, după ce Horia Nasra pierduse poziția de președinte al PSD Cluj.

Ca urmare a mișcărilor de trupe, Victor Ponta susține că el nu le putea oferi celor doi deputați decât o șansă să iasă din minciună și să își recâștige o parte din demnitate, însă Viorica Dăncilă le-a oferit funcții, bani și alte avantaje imediate. Cu toate acestea, președintele Pro România susține că cei doi deputați nu se aflau pe lsita celor care au semnat pentru moțiune, deci aceasta nu ar fi în pericol.

"Eu pot doar sa le ofer unor deputati PSD o sansa sa iasa din minciuna din ultima perioada, sa isi recastige o parte din curajul, respectul si demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni si actiuni injositoare / si pot sa le ofer o alternativa politica curata de centru stanga pentru viitor!

Viorica Dancila poate sa le ofere acelorasi oameni functii, bani si avantaje imediate , totul pe termen foarte scurt - in schimbul demnitatii si respectului de sine si fata de oamenii din comunitatea lor!

Alegerea le apartine acestor oameni - important este sa nu poata sa spuna niciodata ca NU au avut alternativa! Si important ca oamenii sa tina minte pana la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentantii lor!

Ps - cei doi deputati NU sunt dintre cei 237 care au semnat motiune / insa votul lor ar fi contat - in primul rand pentru ei insisi ( si pe urma pentru noi toti," a declarat fostul premier, pe pagina sa de Facebook.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.