POLITICă

Ponta a luat DECIZIA: Patru membri importanți ai ProRomânia, SUSPENDAȚI din partid


Ponta a luat DECIZIA: Patru membri importanți ai ProRomânia, SUSPENDAȚI din partid

E.Ş. | 2019-11-05 19:42

Președintele Pro România, Victor Ponta, a anunțat marți seară, într-un comunicat de presă, că prim-vicepreședinții Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin, precum și vicepreședinții Mircea Banias și Emilia Meiroșu, vor fi suspendați din partid printr-o decizie luată luni de Biroul Executiv al formațiunii pentru că ”au acționat în afara deciziilor luate în interiorul partidului și au votat pentru învestirea Guvernului Orban”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Pro România, Biroul Executiv al formațiunii este format din trei persoane: Victor Ponta (președinte), Nicolae Bănicioiu (prim-vicepreședinte) și Ion Mocioalcă (secretar general).

Comunicatul de presă transmis de Pro România:

PRO România a decis sancționarea deputaților care au votat Guvernul Orban

Biroul Executiv al PRO România a decis luni, 4 noiembrie a.c., ca toți deputații care au acționat în afara deciziilor luate în interiorul partidului și au votat pentru învestirea Guvernului Orban să fie revocați din funcțiile de coordonatori județeni și să li se retragă sprijinul politic pentru toate funcțiile pe care le dețin în cadrul Parlamentului.

De asemenea, vicepreședinții și prim-vicepreședinții care sunt în această situație vor fi suspendați din partid.

Integritatea morală este una dintre valorile pe care toți membrii PRO România trebuie să și le însușească, deoarece acest partid a fost gândit ca o alternativă serioasă și credibilă la metehnele vechii clase politice.

Din aceste considerente, decizia de sancționare a celor șapte deputați vine ca o consecință firească a pierderii încrederii cu care au fost învestiți de către toți colegii noștri.

PRO România va rămâne în opoziție și va continua să își respecte electoratul prin susținerea politicilor și valorilor de centru stânga europene.

Șapte parlamentari Pro România au votat luni, în Parlament, învestirea Guvernului Orban: Sorin Cîmpeanu, Daniel Constantin, Emilia Meiroșu, Mircea Banias, Georgian Pop, Damian Florea și Liviu Ioan Balint.Parerea ta...

BEBICA
06 Noi 2019

PUTZOIUL POLITIC PUIE MONTA SE FACE DE CACAO DIN NOU . EL NU INTZELEGE NICI IN RUPTUL CAPULUI CA POLITICA NU E DE EL .
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.