POLITICă

PNL anunță începerea negocierilor pentru moțiunii de CENZURĂ


PNL anunță începerea negocierilor pentru moțiunii de CENZURĂ

E.Ş. | 2019-09-02 18:27

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat luni, după ședința conducerii PNL, că în următoarele două săptămâni va avea discuții cu liderii partidelor parlamentare pentru a obține susținere pentru moțiunea de cenzură. Orban precizează din nou că PNL va depune moțiunea doar în momentul în care adună suficient de multe semnături, astfel încât să existe certitudinea că moțiunea va fi adoptată de Parlament.

„Aștept să mă întâlnesc cu toți liderii pentru a vedea care sunt condițiile pentru ca aceste grupuri să se asocieze acestei moțiuni de cenzură. Eu nu pun nicio condiție. Obiectivul fundamental pe care îl avem este să punem punct acestei guvernari. Avem o deschidere mare la aceste negocieri. (...) Textul este elaborat de PNL, dar va fi obiectul negocierii cu toate grupurile parlamentare.”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL a precizat că moțiunea va fi depusă când va strânge suficiente semnături pentru a fi adoptată, adică cel puțin 233.

„Vom depune moțiunea când avem suficient de multe semnături. Nu putem să riscăm să depunem o moțiune de cenzură, pentru că avem voie să depunem una singură în această sesiune septembrie-decembrie, care să nu aibă șanse maxime să treacă.”, susține Ludovic Orban.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.