POLITICă

Parlamentarii PSD, CONVOCAȚI de urgență înaintea moțiunii de cenzură


Parlamentarii PSD, CONVOCAȚI de urgență înaintea moțiunii de cenzură

E.Ş. | 2019-10-08 16:41

Viorica Dăncilă îi cheamă miercuri pe deputații și senatorii social-democrați ,la Vila Lac, începând cu ora 17.30. Întâlnirea are loc în contextul în care se poartă ultimele negocieri și se fac ultimele calcule înaintea moțiunii de cenzură.

Surse social democrate au declarat pentru că în prezent voturile parlamentarilor PSD sunt securizate însă negocierile cu parlamentarii semnatari ai moțiunii se vor purta până în ultimul moment.

Conducerea PSD ar fi reușit să stabilizeze nemulțumirile interne din PSD și chiar să negocieze cu o parte dintre semnatarii moțiunii de cenzură. Social democrații pornesc numărătoarea inversă de la 240 de voturi (237 semnături plus 3 parlamentari PSD demsionari).

Sursele din interiorul PSD susțin că s-a negociat cu o parte din parlamentarii care au semnat alături de Opoziție și care vor absenta de la vot sau vor vota împotriva moțiunii. Printre cei vizați și care ar fi promis pesediștilor că nu vor înlătura Guvernul se numără parlamentari de la ALDE, PMP și Minorități.

Totuși, social democrații recunosc că negocierile se vor purta până în ultimul moment și că pot avea loc răsturnări de situație. Potrivit surselor citate, conducerea PSD se teme și de eventual trădări interne care ar putea duce la înlăturarea Guvernului.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.