POLITICă

O ROMÂNCĂ va fi purtatorul de cuvânt adjunct al şefei CE, Ursula von der Leyen


O ROMÂNCĂ va fi purtatorul de cuvânt adjunct al şefei CE, Ursula von der Leyen

Z.P. | 2019-09-24 13:36

Viitorul şef al Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a anunţat organigrama noii sale echipe care va gestiona relaţia cu mass-media. Din ea va face parte şi Dana Spinant, care are naţionalitate română.

Pe lângă Dana Spinant, care va ocupa funcţia de purtător de cuvânt adjunct, din echipă mai fac parte Eric Mamer, purtător de cuvânt, şi Jens Flosdorff, consilier executiv pentru comunicare în cadrul cabinetului preşedintei Comisiei Europene.

Dana Spinant ocupă în prezent funcţia de director responsabil pentru buget, comunicare şi afaceri generale în cadrul Direcţiei generale pentru politică regională şi urbană. Ea a ocupat anterior funcţia de şef de unitate pe problematica migraţiei neregulamentare (2015-2017) şi a politicii referitoare la droguri (2010-2014). Înainte de a se alătura Comisiei Europene, Dana Spinant a lucrat timp de 15 ani în domeniul jurnalismului, inclusiv ca redactor-şef şi redactor-şef adjunct pentru European Voice (2002-2009), redactor-şef adjunct la EUobserver.com (2001-2002), precum şi în calitate de redactor-şef şi corespondent la Bruxelles pentru diverse canale de televiziune româneşti.Parerea ta...

CURIOSUL
24 Sep 2019

POLITRUCII ROMANI NULITATI UMANE SUNT DE ACORD CU ASA CEVA....????
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.