POLITICă

MODIFICARE în Guvern. Viorica Dăncilă schimbă doi secretari de stat


MODIFICARE în Guvern. Viorica Dăncilă schimbă doi secretari de stat

E.Ş. | 2019-08-13 23:10

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit pe Nicolae Nasta la departamentul pentru armamente al Ministerului Apărării în locul lui Doru-Claudian Frunzulică, iar acesta a fost numit pe funcția deținută de Nasta la Departamentul pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale din Minister, potrivit Mediafax.

Prin decizia prim-ministrului publicată marți în Monitorul Oficial, Nicolae Nasta a fost eliberat din funcția de secretar de stat și șef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale din cadrul Ministerului Apărării Naționale. Totodată, a fost numit secretar de stat și șef al departamentului pentru armamente din cadrul Ministerului.

De asemenea, Doru-Claudian Frunzulică a fost eliberat tot marți din funcția de secretar de stat și șef al Departamentului pentru armamente și numit pe funcția de secretar de stat și șef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare și relații internaționale din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

Nicolae Nasta este vicepreședinte al ALDE și președinte al organizației ALDE Ilfov, conform CV-ului acestuia. În perioada 2012 - 2016 a fost senator şi vice-lider al grupului senatorial ALDE.

Între martie 2017 și decembrie 2018 Nasta a fost secretar de stat şi şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului. Oficialul din Guvern a fost între 1994 și 2012 director general al unor magazine specializate în comerţ de arme de autoapărare, vânătoare şi tir sportiv.

Doru-Claudian Frunzulică a fost europarlamentar între 2014 și 2019. Frunzulică a fost membru UNPR până în 2016 iar după a trecut la PSD. Între 2008 și 2011 a fost deputat în Parlamentul României.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.