POLITICă

Mihai Fifor îl ironizează pe Iohannis: Caută mereu ieșirile din spate când apare presa


Mihai Fifor îl ironizează pe Iohannis: Caută mereu ieșirile din spate când apare presa

Z.P. | 2019-11-07 13:11

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, îl critică pe Klaus Iohannis pentru faptul că nu vrea să participe la o dezbatere electorală „bărbătească, față în față, pe argumente și pe fapte”.

Atât Viorica Dăncilă cât și Dan Barna încearcă să organizeze o dezbatere electorală cu Klaus Iohannis, fără succes însă.

„L-ați auzit pe Iohannis în această campanie să prezinte ce a făcut el pentru români în ultimii 5 ani? Nu! Absolut nimic! Zero barat! Acesta e bilanțul lui! Dar, cu siguranță, l-ați auzit de mai multe ori atacând PSD și jignindu-i pe cei care susțin acest partid! Da, e mult mai simplu să arăți cu degetul la alții când nu ai niciun rezultat, nimic de arătat.

Când merge undeva și apare presa, caută mereu ieșirile din spate. De la Cotroceni ne servește doar declarații robotizate, fără să mai accepte legitimele întrebări din partea jurnaliștilor. Se dă leu-paraleu împotriva PSD doar când nu e nimeni de la PSD de față. În schimb, când e chemat la o dezbatere bărbătească, față în față, pe argumente și pe fapte, fuge ca un elev prins cu minciuna să se ascundă în gaură de șarpe.

Doi bani! Exact atât face curajul lui Iohannis în fața PSD!”, a precizat Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.