POLITICă

MESAJUL optimist al Vioricăi Dăncilă, după lansarea în cursa prezidențială / Ce-i transmite lui Iohannis


MESAJUL optimist al Vioricăi Dăncilă, după lansarea în cursa prezidențială / Ce-i transmite lui Iohannis

Z.P. | 2019-10-12 19:02

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, afirmă că are "credinţă nestrămutată" în puterea PSD de a "da românilor un viitor mai bun".

"Am o credinţă nestrămutată în şansa şi în puterea Partidului Social Democrat de a da românilor un viitor mai bun. Iar viitorul nu e departe, e clipa care urmează şi e ziua de mâine a fiecăruia. Vă chem alături de mine în lupta pentru o zi de mâine în care suntem mai uniţi, mai demni şi mai siguri de binele nostru şi al familiilor, o zi de mâine în care ne temem mai puţin, în care avem mai multă speranţă şi încredere în noi şi ai noştri", afirmă Viorica Dăncilă, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

Ea susţine că PSD poate da "un preşedinte al oamenilor".

"Voi lupta pentru a arăta tuturor că această încredere se câştigă odată cu încrederea în noul Preşedinte al României! Voi lupta pentru a arăta tuturor celor ce astăzi nu mai cred în instituţia Preşedintelui din cauza abuzurilor lui Klaus Iohannis că noi, Partidul Social Democrat, putem da ţării un preşedinte al oamenilor!", mai spune Dăncilă.Parerea ta...

BLESTEMUL POPORULUI
12 Oct 2019

Diva nu are mesaj are doar vedenii.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.