POLITICă

Marcel Ciolacu a RĂBUFNIT la adresa Guvernului: ”Dacă aveți demnitate, dați-vă DEMISIA”


Marcel Ciolacu a RĂBUFNIT la adresa Guvernului: ”Dacă aveți demnitate, dați-vă DEMISIA”

E.Ş. | 2020-05-18 18:33

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, critică în termeni duri planul de relansare al ecomoniei prezentat astăzi de premierul Ludovic Orban, în Parlament și susține că Orban ar trebui să-și dea demisia „dacă ar avea demnitatea”. Ciolacu a mai susținut că intenționează propunerea unei moțiuni de cenzură pentru demiterea premierului, despre care spune că „este cel mai slab politician pe care l-a văzut”.

„Cele trei zile de prostie pentru care ma aștept să vă dați demisia. Ați pus în pericol viața romanilor pentru că nu ați fost în stare să trimiteți o lege la timp. Ați reușit să stricați tot ceea ce au reușit românii în ultimele două luni, care au stat în casă din cauza dumneavoastră. Am avut trei zile în care românii nu au avut nicio stare de urgentă sau de alertă. Trebuie să fiți bărbați să vă asumați consecințele. Trebuie să răspundeți pentru ca singura regulă a fost bunul simț al românilor. Trebuie să le prezentați românilor un plan de viitor.”, a declarat Marcel Ciolacu, imediat după discursul premierului.

„Ce să mai înțeleagă oamenii când miniștrii se contrazic intre ei și pe ei înșiși. Puneți colegii să depună amendamente în disprețul Constituției. Mă aștept să spuneți iarăși că PSD e de vină. Asta spune și șeful dumneavoastră, Iohannis. Sunteți de șase luni la guvernare. Guvernanți odată! Sunteți bun la minciuni să  copiați munca altora. Nu am văzut un politician mai slab decât dumneavoastră. Vă faceți propriul partid de rușine!”, a mai spus Ciolacu.

„Le-ați spus că le dați prime medicilor și nu le ați dat nimic. Le-ați spus șomerilor că îi sprijiniți, abia dacă și-au primit banii pe șomajul tehnic. Ați dat dovadă de o inconstiență totală. Uitați-vă în jur și nu în gura lui Cîțu. Economia e la pământ și nu își va reveni fără măsuri ferme. Romanii știu cum stă treaba cu greaua moștenire. Ați moștenit o economie care funcționa, ați moștenit un sistem de pensii și salarii și l-ați prăbușit. Peste 70 la suta dintre români mai au bani doar pentru o lună. Știți doar sa amendați. Ați mutat focarul de la Suceava în vama de la Nădlac. V-a dus mintea sa faceti comerț cu romanii plecați la sparanghel. Astăzi ar fi trebuit să vă dați demisia, dar nu aveți demnitatea. Tot acest Parlament vă va da jos printr-o moțiune de cenzură.”, a încheiat președintele interimar al PSD.Parerea ta...

FEREASCă-TE BUNUL D-ZEU
18 Mai 2020

Marcel Ciolacu este doar o creatura dezgustătoare a politici romanești Un bețiv asa cum ne-a arătat și in ziua de Duminica. Un politician corupt care vrea sa manipulează viata romanilor.
CONSTANTIN
18 Mai 2020

Pai ,Ciolacu ,are mare dreptate cand cere demisia .Dar cand este vorba de legatura dintre demnitate si demisie,Ciolacu ar trebui sa si,demonstreze demnitatea dandu si demisia.Nu pentru lesin ,ci pentru tradare si cardasie cu veninosi si ticalosa asociatie ,udmr!! Cantarul lui Ciolacu are doua masuri??/Hoti amintesc de lucruri sfinte ;demnitatea ,onoarea , caracter si patriotism!!! Si nu ii trasneste cei de sus??Poate ca sunt ocrotiti de popi corupti!!!
CIUMA ROSIE
18 Mai 2020

plecati dracului toti si sa facem alegeri generale
BEBICA
18 Mai 2020

GAROIUL BETIV CIOLACU , GONACUL LUI HAISSAN SI VISLASUL LUI DRAGNEA DACA AR AVEA DEMNITATE S-AR PREDA SINGUR LA JILAVA .
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.