POLITICă

Ludovic Orban se GRĂBEȘTE: ”Obiectivul PNL este OPRIREA guvernării PSD prin moțiune de cenzură!”


Ludovic Orban se GRĂBEȘTE: ”Obiectivul PNL este OPRIREA guvernării PSD prin moțiune de cenzură!”

E.Ş. | 2019-09-04 16:39

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că s-au purtat deja negocieri cu USR, PMP, UDMR şi grupul minorităţilor pe tema moţiunii de cenzură. Liderul liberalilor a menţionat că ritmul de discuţie este „rapid”, iar momentul depunerii acesteia depinde de răspunsurile primite.

„Am stabilit un calendar de negocieri. Astăzi este miercuri, deja am derulat negocieri cu cea mai mare parte a posibililor parteneri şi în viitorul apropiat vom purta negocieri şi cu celelalte două formaţiuni cu care nu am purtat până în prezent.

Ca atare, ritmul de discuţie este rapid. Sigur că va depinde momentul depunerii moţiunii de cenzură şi de răspunsul pe care îl vom primi de la toţi posibilii contribuabili la această moţiune”, a declarat Orban, miercuri, în Parlament.

Orban a mai spus că PNL va purta discuții pe tema moțiunii de cenzură și cu parlamentarii din ALDE și Pro România.

„Obiectivul politic principal al Partidului Naţional Liberal în această sesiune parlamentară este oprirea guvernării PSD prin intermediul unei moţiuni de cenzură.

În conformitate cu decizia Biroului Politic Naţional am stabilit un calendar de negocieri cu toate formaţiunile politice parlamentare şi grupurile parlamentare altele decât PSD, calendar pe care îl punem în practică. Am avut întâlniri cu partenerii din opoziţie de la USR.

De asemenea, am discutat cu reprezentanţii PMP, urmând să mai avem o întâlnire cu colegii noştri din opoziţie. De asemenea, am avut negocieri cu UDMR şi cu grupul minorităţilor”, a spus liderul liberalilor.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.