POLITICă

Ludovic Orban s-a decis: Pe cine a numit în funcția de șef al Cancelariei prim-ministrului


Ludovic Orban s-a decis: Pe cine a numit în funcția de șef al Cancelariei prim-ministrului

Z.P. | 2019-11-06 12:00

Ludovic Orban, noul prim-ministru al României, s-a hotărât asupra numelui celui care va ocupa o funcție extrem de importantă în angrenajul Guvernului.

Astfel, purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, a fost numit şeful Cancelariei premierului Ludovic Orban. Decizia a fost semnată marţi de premierul Ludovic Orban şi publicată miercuri în Monitorul Oficial.

Tot marţi, premierul Ludovic Orban a semnat şi decizia de eliberare din funcţia de şef al Cancelariei, cu rang de ministru, a lui Costin Mihalache.

Ionel Dancă a fost jurnalist, analist economic, realizator şi moderator TV.

El a fost şi coordonator academic al masterului 'Politici de integrare europeană' de la Facultatea de Ştiinţe Politice - Departamentul de învăţământ la distanţă din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative.

În 2013 şi 2014, Dancă a ocupat funcţia de consilier al ministrului Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.

De asemenea, a fost consilier de stat al prim-ministrului Dacian Cioloş pentru proiecte de dezvoltare economică regională (2016) şi coordonator al Unităţii Guvernamentale de Asistenţă Tehnică (UGAT) pentru proiecte de dezvoltare economică regională integrată în Valea Jiului, Roşia Montană - Munţii Apuseni şi comunităţile marginalizate din Moldova (Vaslui - Iaşi).Parerea ta...

MIHAI M.
06 Noi 2019

Urmeaza ANTONEL TANASE , vesnic vanator de functii "grase" habarnistul de serviciu.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.