POLITICă

Ludovic Orban face marele anunț: Câți parlamentari a convins să voteze guvernul


Ludovic Orban face marele anunț: Câți parlamentari a convins să voteze guvernul

Z.P. | 2019-11-04 13:11

Lideul PNL, Ludovic Orban, le-a transmis un semnal parlamentarilor înaintea votului de învestitură a Guvenrului. Orban susține că are semnalate doar două absențe.

„Aștept cu încredere ca un număr cât mai mare de parlamentari cu care am semnat înțelegeri să vină să-și exercite dreptul de vot.  Nu accept ca PSD-ul să-mi evalueze reprezentanții în Guvern. Mergem înainte cu acest Guvern! În privința lui Sorin Cîmpeanu și Daniel Constantin am avut o relație cât se poate de normală și de bună cu ei. În ceea ce-l privește pe domnul Ponta s-a pronunțat. Am purtat discuții cu mulți parlamentari, cu foarte mulți parlamentari. Avem semnalate două absențe, dar sunt motivate, sunt colegi de la noi”, a precizat Ludovic Orban într-o conferință de presă.

Liderul PNL anunță că a obținut circa 237 - 240 de voturi pentru învestirea noului guvern.

"Avem între 237 și 243. Eu sunt încrezător că va exista o majoritate a parlamentarilor care vor pune interesul României pe primul loc și vor renunța la atitudinea de boicotare, care este total de neînțeles. Eu nu îmi aduc aminte ca în 30 de ani să existe o învestire a unui Guvern la care să lipsească de la vot două grupuri parlamentare. Mai mult decât atât am înțeles că ședința nu va fi condusă de niciunul dintre președinții, asta arată boicot total. Conducerea PSD împiedică președinții celor două Camere să își exercite atribuțiile. E un boicot jenant și rușinos. Avem semnalate două absențe, dar sunt motivate, sunt doi colegi a căror stare de sămătate nu le permite să fie prezenți, un senator USR și un deputat ALDE,” conchide Ludovic Orban.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.