POLITICă

Ludovic Orban, avertizat de CTP: Dăncilă a plantat mine antipersonal în Guvern


Ludovic Orban, avertizat de CTP: Dăncilă a plantat mine antipersonal în Guvern

Z.P. | 2019-11-06 09:33

Ludovic Orban primește un avertisment din partea jurnalistului Cristian Tudor Popescu, și anume să aibă mare atenție la oamenii din guvern și să dispună o analiză veritabilă asupra acestora, întrucât Viorica Dăncilă a „plantat mine antipersonal”, iar aceștia ar căuta să-l saboteze.

”Ce mă preocupă, în clipa de față este să știu cum poate statul să dea afară pe cei numiți de stat. Dăncilă i-a numit pe niște indivizi ai Rovanei Plumb și Oprea, i-a numit la Oficiul Spălării Banilor și la Departamentul pentru Luptă Antifraudă. Cel de la Spălarea Banilor e pensionar, cu pensie din aceea specială, uriașă. De asemenea, împreună cu domnul Cuc, doamna Dăncilă a schimbat întregul Consiliu de Administrație de la CNAIR, numind niște inși, la fel, trepăduși ai lui Cuc pe 4 ani și câte și câte or mai fi de astfel de numiri făcute în ultimle două săptămâni, până ieri, în ultima secundă, cât a fost Dăncilă în situația de a semna”, a spus CTP, la Digi24.

„Aceasta e, de fapt, prima problemă a guvernului: prioritatea guvernului e să rezolve cu acești indivizi, pentru că altfel, nimic din ce a promis, nu poate fi pus în aplicare. Cum să lucreze noii miniștri cu toți acești indivizi plantați acolo, ca niște mine antipersonal, de către Dăncilă? (...) Tema principală acum, după ce reușește să scape de acești sabotori, aceștia vor fi niște sabotori în punctele respective, prima grijă trebuie să fie luarea de masuri cât mai apropiate de cetățean, până la reformă, până la anticipate, chiar. Pentru că, dacă se vor face anticipate, ar trebui ca PNL să nu uite că rezultatul anticipatelor va depinde de performanța guvernării PNL pe o perioadă de 6 luni, pentru că trebui să treacă cel puțin 6 luni până la anticipate”, a mai spus CTP.Parerea ta...

CU LIMBA PRINTRE MASELE
06 Noi 2019

Cu toții avem nevoie de manualul pirotehnicianului pentru asta este nevoie de pricepere și sudoarea muncii . Suntem sătui de vorbe goale, plantat mine anti personal, de luminițe de la capătul tunelului sau cureaua plina cu găuri de la acei pantaloni gălbejiți de vreme si timp.
RARES BOGDAN
06 Noi 2019

A plantat mine anti dementi ca tine !
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.