POLITICă

LOVITURĂ pentru PSD: Partidul pierde banii de la AEP pentru campania electorală


LOVITURĂ pentru PSD: Partidul pierde banii de la AEP pentru campania electorală

E.Ş. | 2019-09-25 22:05

Autoritatea Electorală Permanentă a respins plângerea depusă de PSD împotriva deciziei de a nu i s-a decontat banii din campania pentru europarlamentare.

Social-democrații au amenințat funcționarii Autorității Electorale Permanente cu plângere penală dacă nu primesc banii de la europarlamentare.

Surse din PSD au declarat pentru Europa Liberă că pe un grup de whatsapp al partidului s-a comunicat informația că AEP nu rambursează banii, cel mai revoltat fiind europarlamentarul Claudiu Manda.

Premierul Dăncilă a răspuns pe acel grup, chiar dacă se află în vizită în Statele Unite ale Americii, susținând că a făcut tot posibilul pentru a rezolva situația.

Autoritatea Electorală Permanentă își menține decizia de a nu rambursa niciun leu celor de la PSD pentru campania de la europarlamentare.

În răspunsul primit de Europa Liberă se precizează că cererea de rambursare a fost semnată pe 26.06.2019 de Mircea Drăghici, în calitate de reprezentant legal al partidului, și de Ileana Gabriela Matei, în calitate de mandatar financiar coordonator.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.