POLITICă

Liviu Pop, o nouă propunere HALUCINANTĂ: 10 august, Ziua Unității Civice


Liviu Pop, o nouă propunere HALUCINANTĂ: 10 august, Ziua Unității Civice

E.Ş. | 2019-08-11 14:35

Senatorul PSD Liviu Marian Pop a anunțat că va propune, printr-un proiect legislativ, ca ziua de 10 august, cea în care anul trecut a avut loc intervenția brutală a jandarmilor asupra manifestanților din Piața Victoriei, să fie declarată Ziua Unității Civice.

”Voi depune săptămâna viitoare un proiect de lege privind instituirea Zilei Unității Civice în data de 10 august. Cred că românii merită această lege”, a scris Liviu Pop pe Facebook sâmbătă seară, după încheierea manifestației de protest din fața Guvernului.

După mitingul de anul trecut, fostul ministru al Educației susținea că protestatarii au fost cei care au atacat forțele de ordine: „Eu am văzut câteva acțiuni a (sic!) protestatarilor împotriva jandarmilor. Organizatorii mitingului, membrii PNL și USR, conducerea partidelor care au spus că vor participa membrii lor în piața...sunt direct responsabili de această acțiune a protestatarilor violenți””.

„N-am înțeles pe acei cetățeni care au bruscat jandarmii în plină stradă”, mai spunea, în august 2018, Liviu PopParerea ta...

CETATEAN
11 Aug 2019

Excelenta propunere ! Amendament : sa fie si zi libera !
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.