POLITICă

Liviu Dragnea, mutare ȘOC din pușcărie împotriva Vioricăi Dăncilă


Liviu Dragnea, mutare ȘOC din pușcărie împotriva Vioricăi Dăncilă

E.Ş. | 2019-08-08 16:12

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus o solicitare în calitate de intervenient, prin care cere anularea alegerii Vioricăi Dăncilă în funcţia de preşedinte al partidului, dar şi a lui Mihai Fifor în funcţia de secretar general. Cererea a fost depusă de avocata lui Liviu Dragnea, după Congresul PSD. Solicitarea a fost declarată admisibilă în principiu de Tribunalul Bucureşti, potrivit Antena 3.

Contestaţia lui Liviu Dragnea are la bază faptul că el nu demisionase din funcţie în momentul organizării Congresului PSD. Cum statutul nu prevede destituirea preşedintelui partidului, Liviu Dragnea reclamă că a continuat să fie preşedintele PSD. Totodată, Liviu Dragnea întreabă dacă nu răspunde şi PSD Teleorman, în dosarul în care a fost condamnat, sau răspunde doar el, pe persoană fizică. Dacă se va merge mai departe şi instanţa îi va da dreptate, potrivit Antena 3, se poate ajunge până la dizolvarea PSD Teleorman şi chiar până la nivel central cu acest demers.

La Congresul la care a fost aleasă la conducerea PSD Viorica Dăncilă, a fost schimbat şi statutul. PSD a cerut instanţei modificarea statutului, iar Tribunalul Bucureşti încă n-a luat o decizie, posibil din cauza intervenţiei lui Liviu Dragnea. În aceste condiţii, Viorica Dăncilă nu e preşedintele PSD. Parerea ta...

DADY
08 Aug 2019

DADY vrea sa se intoarca sa carmuiasca PSD-ul! Nu vezi ca astia nici nu-ti mai pronunta numele? Ce frumos!
MANA
08 Aug 2019

Ceva nu e chiar corect! Adica statu paralel te-a bagat la bulau pe nedrept si apoi apelezi la justitia statului paralel ca tu esti presedinte :))) Cel putin raposatu a tinut-o cu Marea Adunare Nationala de la inceput la sfarsit.
JANDARMERIA
08 Aug 2019

Hotul - Proasta și Oltenii
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.