POLITICă

Liberalii pregătesc noul GUVERN. Cine ar putea fi MINIȘTRII cabinetului


Liberalii pregătesc noul GUVERN. Cine ar putea fi MINIȘTRII cabinetului

E.Ş. | 2019-10-11 17:10

Tensiuni mari în PNL, cei care se pregătesc să preia guvernarea după decizia președintelui Iohannis. Așa cum au anunțat și la Palatul Cotroceni, liberalii îl propun pe Ludovic Orban ca premier al viitorului executiv.

Și de aici începe schița viitorului Executiv. Vorbim de un Guvern cu circa 15 ministere. 

Sigură de un scaun de ministru este Raluca Turcan. Aceasta a fost de altfel anunțată ca ministru încă de săptămâna trecută, la Sibiu, la reuniunea liberalilor. Turcan va primi cel mai probabil postul de ministru al Educației. 

La Finanțe, liberalii ar putea miza pe senatorul Florin Cîțu, în timp ce pentru Apărare sunt vehiculați Ovidiu Raețchi sau Rareș Bogdan.

La Ministerul Afacerilor Externe,  susține că ar exista varianta Emil Hurezeanu, ambasadorul României la Berlin, propunere cu siguranță agreată și de Klaus Iohannis. Hurezeanu și Iohannis sunt amândoi sibieni, iar fostul jurnalist a fost un susținător al șefului statului, care l-a și numit de altfel ambasador. 

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, ar urma să preia ministerul Dezvoltării Regionale, iar Dan Vâlceanu, deputat PNL, ar fi propus la Ministerul Muncii.Parerea ta...

GENERAțIA ALBA ( RECE )
11 Oct 2019

Dl.Florin Cîțu ar fi un bun premier dar privim atent și către dna Raluca Turcan care poate fi un bun premier
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.