POLITICă

Klaus Iohannis ATACĂ din nou PSD: ”Așa arată o guvernare EȘUATĂ!”. Anunțul președintelui


Klaus Iohannis ATACĂ din nou PSD: ”Așa arată o guvernare EȘUATĂ!”. Anunțul președintelui

E.Ş. | 2019-09-04 17:42

După o lună de la tragedia de la Caracal, președintele Klaus Iohannis atacă din nou guvernarea PSD și lipsa de măsuri concrete de după evenimentele de atunci.

”Vreau să mă refer la un subiect care implicații profunde asupra societății. Tragedia cumplită de la Caracal ne-a arătat cât de multe și profunde sunt disfuncționalitățile din unele instituții ale statului. Corupția, incopentența au dus la un deznodământ cutremurător. Am cerut Guvernului să adopte o serie de măsuri precum în situații ca la Caracal să nu mai existe/

PSD continuă să ignore rezolvarea urgențelor care sunt importante pentru cetățeni. Am văzut doar câteva măsuri punctuale și grija de a muta sefi de la o instituție la alta.

PSD e specialist în a tărăgăna lucrurile. Vedem doar o politică surdă pentru a rămâne cu orice preț la putere. Așa arată o guvernare eșuată. Garantarea siguranței publice de către stat e garantată. Românii așteaptă soluții rapide.

PSD_iștii au abandonat propuneri de rezolvare a unor chestiuni sistemice. Dincolo de creșterea pedepselor, vorbim și despre cum funcționează instituțiile statului. PSD refuză să facă pașii necesari pentru a rezolva carențele provocate de propriile decizii. Legea recursului compensatoriu să nu fie adoptată.

Poliția are probleme de credibilitate din cauza politizării excesive. Am ajuns aici pentru că guvernele au umplut țara de incompetenți. Guvernul PSD a făcut mult rău României și ar fi trebuit să plece demult. Românii își doresc o altă guvernare responsabilă și o vor avea. Este nevoie de o guvernare pro-europeană” a declarat Klaus Iohannis într-o declarație de presă la Palatul Cotroceni.Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BONTON
04 Sep 2019

Nerusinata fiinta Nerusinata si mincinoasa Cred ca ar vrea schimbarea guvernului ca sa mai faca un cadou de vreo 5 miliarde euro americanilor pe avioane vechi Siktir !
DISCIPLINA GERMANA
04 Sep 2019

O afirmație foarte corecta .
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.