POLITICă

Klaus Iohannis, amendat de CNCD pentru DISCRIMINARE etnică în discursul "Jo napot kivanok, PSD!"


Klaus Iohannis, amendat de CNCD pentru DISCRIMINARE etnică în discursul "Jo napot kivanok, PSD!"

Z.P. | 2020-05-20 13:51

Colegiul director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), întrunit în ședința de soluționare a petițiilor în data de 20 mai 2020, a decis:

„Afirmația domnului Klaus Werner Iohannis: „Jó napot kívánok, PSD! (Vă doresc o zi bună, PSD).Este incredibil, dragi români, ce se întâmplă în Parlamentul României. PSD a ajutat UDMR să treacă prin Camera Deputaților o lege prin care dă autonomie largă Ținutului Secuiesc. Este incredibil unde s-a ajuns cu acest PSD! Este incredibil ce înțelegeri se fac în Parlamentul României!

În timp ce noi, eu, guvernul, celelalte autorități ne luptăm pentru viețile românilor, ne luptăm ca să scăpăm de această pandemie, PSD, marele PSD, se luptă în birourile secrete din Parlament, ca sa dea Ardealul Ungurilor. Jó napot, Ciolacu! (Bună ziua, Ciolacu)

Oare ce v-a promis liderul de la Budapesta, Viktor Orban, în schimbul acestei înțelegeri? Vedeţi, dragi români, asta înseamnă o majoritate toxică, majoritatea toxică pesedistă. De aceea, dragii mei, se înțelege acum poate mai bine de ce am vrut alegeri anticipate. Eu nu mai vreau ca problemele importante ale națiunii să fie hotărâte de PSD.

Eu nu mai vreau ca această majoritate toxică pesedistă să hotărască împotriva României și împotriva românilor. Este inadmisibil așa ceva și, până când sunt eu Preşedintele României, o astfel de lege nu va exista. Vă mulţumesc!” reprezintă faptă de discriminare și încalcă dreptul la demnitate pe criteriul de apartenență etnică/națională, conform art. 2 alin. (1) și art. 15 din O.G. 137/2000, republicată.

S-a aplicat sancțiunea amenzii contravenționale în cuantum de 5.000 lei față de Klaus Werner Iohannis. Constatarea a fost 6-1, amendă 5-1”Parerea ta...

VIOREL
20 Mai 2020

Eu nu am vazut nici o discriminare, dimpotriva noi romanii suntem discriminati de cateva mii de oameni aflati in slujba altor natii si cand sunt prinsi la furat urla ca sunt discriminati...Iohanis a procedat correct!
BABUIN
20 Mai 2020

Oare va plăti din banii răvășitoarei sau din banii nostri pe cheltuielile cancelarie.....dacă vă plăti !!! Sau va plăti precum a dat banii inapoi pe acele furate !!!
BEE
20 Mai 2020

Nu imi place Iohanis, dar aici sunt de acord cu el
DISCIMINAREA INFRACTORILOR
20 Mai 2020

sa va dau la mu.....e de j...-idani scarbosi voi sunteti ciuma rosie bolsevico-mafiota...sugeti-mi motzoflenderul
COMISARUL PARAIPAN
20 Mai 2020

cel mai bun exemplu de MARE DiSCRIMINARE este faptul ca justitia din Romania dupa 22decembrie a DISCRIMINAT TOT POPORUL in defavoarea unor MAFIOTI BOLSEVICI de tip CIUMA ROSIE
COMISARUL PARAIPAN
20 Mai 2020

pana nu vedem la puscarie toate jigodiile scarboase din ultimii 30e ani de exemplu Cocos-Ghitza-Udrea-Basescu degeaba vorbim de 'discriminare' Romania este condusa de CIUMA ROSIE BOLSEVICO-MAFIOTA care e un felde capra raioasa cu coada pe sus si care tot mananca la kkt in public
VIITORUL îNTUNECAT
21 Mai 2020

Trădători neamului sunt bine mersi ? Sunt Okay ? Sunt sănătoși bine așezați in ale lor fotolii. Când Romania se va rupe in bucăți sa Nu uitați va rog sa le mulțumiți respect... trădătorilor de neam și de Tara Românească ( PSD, ALDE, UDMR si Pro Romania)
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.