POLITICă

Kelemen Hunor: ”Vom vota MOȚIUNEA. Acest guvern nu mai are combustibil”


Kelemen Hunor: ”Vom vota MOȚIUNEA. Acest guvern nu mai are combustibil”

E.Ş. | 2019-10-07 22:16

Kelemen Hunor a afirmat, luni, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”, că UDMR va vota moţiunea de cenzură. El a adăugat că e Guvernul care va urma după moţiune va avea un mandat simplu, deoarece, fiind la putere pentru o perioadă scurtă de timp, nu mai poate face minuni.

„Suntem poate cei mai previzibili parlamentari, aşa vom face cum am spus, am semnat şi vom vota. Aşa am făcut şi în iunie. Nu s-a schimbat din mai absolut nimic şi în acest moment nu cred că mai sunt şanse de a schimba ceva. Lucrurile sunt foarte clare, vom semna moţiunea de cenzură.Nu cred că mai are acest guvern combustibil. S-a destrămat coaliţia, nu văd direcţia. Dacă ne uităm ce nu s-a întâmplat în lunile care au trecut altă concluzie nu pot să trag decât stop joc. Nu vreau să mai intru in detalii, ce proiecte de legi, cum s-a comportat Ministerul de Interne, ce proiecte sunt în parlament, în acest moment nu mai văd acel combustibil, acea rezervă”, a afirmat Kelemen Hunor, la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu”.

Liderul UDMR a susţinut că moţiunea de cenzură trebuia depusă în prima zi de sesiune parlamentară, fiind amânată pentru a intra în campanie electorală, însă viitorul Guvern va avea un mandat simplu, aflându-se la putere pentru scurt timp.

„În discuţiile mele cu colegii din parlament am spus că ar trebui discuţia pe două paliere. Avem un an electoral cu două rânduri de alegeri şi de gestionat treburile ţării. Un guvern care nu permite nici cheltuieli mari nici derapaje economice şi organizează ţara aşa cum trebuie. E un mandat simplu, spre finalul unui mandat nu poţi să faci minuni. România de mult nu a avut posibilitatea să aibă patru ani fără alegeri, încă patru ani fără alegeri. Pe termen lung oamenii politici ar trebui să se gândească. Poţi să construieşti ceva”, a subliniat prezidenţiabilul UDMR.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.