POLITICă

IOHANNIS: „Prezența în număr mare la vot, esențială pentru a avea o Românie fără PSD!”


IOHANNIS: „Prezența în număr mare la vot, esențială pentru a avea o Românie fără PSD!”

Z.P. | 2019-10-12 10:42

Preşedintele Klaus Iohannis afirmă, într-un mesaj transmis pe Facebook, că adevărata schimbare în România vine prin votul tuturor românilor care cred în „democraţie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare şi normalitate" şi că "prezenţa la vot în număr mare este esenţială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD".

„Miza alegerilor prezidenţiale este foarte mare - prezenţa la vot în număr mare este esenţială pentru a avea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani, o Românie fără PSD. Acest lucru ar însemna o victorie pentru normalizarea unei societăţi care vrea o schimbare, vrea un nou început, vrea o Românie normală şi corectă", a scris şeful statului, care candidează pentru un nou mandat.

El mai afirmă că, în calitatea de şef al statului, a folosit toate instrumentele democratice şi constituţionale „pentru a bloca PSD".

„Prin intervenţiile mele, prin implicarea voastră continuă şi prin votul dat pe 26 mai am reuşit să menţinem România pe drumul său pro-european şi democratic. Am făcut împreună primul pas al unei schimbări care trebuie să continue. Doar prin participare majoră la vot putem să ajungem într-o nouă etapă - în care să construim o majoritate nouă, pro-europeană, care să aducă prosperitate autentică oamenilor şi cu care să relansăm România, cu o bună guvernare şi cu o resetare a statului în ansamblu. Împreună pentru România normală!", a mai transmis Klaus Iohannis. Parerea ta...

CETATEAN
12 Oct 2019

Cumetre faci afaceri si discuti externe . Pe muteste . Nu dai un comunicat al rezultatelor si intilnirilor . Vino si da comunicate la televizor . In fata natiuni
CORECTITUDINEA
12 Oct 2019

Nici măcar nu se vede semne de oboseala pe fata Președintelui Johannis.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.