POLITICă

Fostul purtător de cuvânt al PSD a trecut la Pro România


Fostul purtător de cuvânt al PSD a trecut la Pro România

Ion Teleanu | 2019-04-14 11:09

Fostul purtător de cuvânt al PSD, Adrian Marius Dobre, apare alături de liderii Pro România la pregătirile înainte de lansarea de azi a candidaților la europarlamentare.

El este prezent într-o poză distribuită de fostul vicepreședinte PSD, Adrian Țuțuianu. În poză mai apare și fostul secretar general PSD, Marian Neacșu.

Adrian Marius Dobre a fost purtător de cuvânt al PSD până în aprilie 2018, secretar de stat la Ministerul Muncii și la Ministerul pentru Mediul de Afaceri. Însa, mai trebuie precizat că Adrian Dobre este un apropiat al lui Codrin Ştefănescu, dar şi al baronului de Giurgiu, Niculae Bădălău, fiind prezent la mai multe petreceri organizate acasă la acesta, la Bolintin Vale.Parerea ta...

STOP CENZURA
14 Apr 2019

Pupincuristul adrian dobre un vesnic abonat in studioul infect al haznalei 3 s-a mutat in closetul neigienizat de comunism al plagiatorului corupt ponta. Daca scapa de puscarie se muta si borfasul national draknea laponta. Ramine mascariceanu sef la psd si cu Irinuca. He , he , he ...!!!! Ca așa-i in mafie , se schimba '' la famiglia''' Prosti si analfabeti sunt destui sa voteze aceste GUNOAIE BOLSEVICE.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.