POLITICă

Florin Cîțu interzice cheltuielile pentru expropieri și achizițiile de autoturisme


Florin Cîțu interzice cheltuielile pentru expropieri și achizițiile de autoturisme

Ion Teleanu | 2020-03-25 12:34

Ministrul Finanțelor Publice, Florin Cîțu, a transmis, marți, o adresă către secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, prin care cere tuturor ministerelor să limiteze chetuielile și recomandă totodată interzicerea achizițiilor de bunuri cum ar fi autoturisme, mobilier sau birotică (vezi documentul în facsimil).

„Vă rugăm să nu aprobați efectuarea din bugetul propriu a unor cheltuieli care nu sunt temeinic justificate și nu sunt determinate de starea de urgență instituită”, se menționează în adresa transmisă de Florin Cîțu. „Recomandăm interzicerea achiziției de autoturisme, mobilier, aparatură birotică, precum și alte dotări independente, efectuarea de cheltuieli pentru expropieri, pregătire profesională, deplasări etc”, se mai precizează în adresă. Ca atare, până joi, Antonel Tănase trebuie să transmită ministrului Finanțelor ce sume pot fi disponibilizate.


Mai multe imagini:Parerea ta...

ION
26 Mar 2020

Expropieri???? Domnule Teleanu, ce scoala ati facut? Stiu ca jurnalismul nu mai este, de mult, o meserie. Intreb asa, din curiozitate. Dar dv nu va sfiiti, sa nu te sfiesti este conditia primordiala ca sa scrii la ziar, in vremurile acestea. Restul este secundar.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.