POLITICă

Eugen Tomac anunță în ce condiții guvernul Orban va fi votat de PMP


Eugen Tomac anunță în ce condiții guvernul Orban va fi votat de PMP

Z.P. | 2019-10-16 10:59

Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, anunță că miercuri, începând cu ora 16.00, va avea discuții cu Ludovic Orban, pentru a-i comunica în ce condiții PMP va vota în Parlament viitorul Parlament.

Tomac afirmă că prioritarea este instalarea unui nou guvern, iar PMP nu ar ţine neapărat să intre la guvernare. Printre obiectivele principale ale PMP se numără alegerea primarilor în două tururi şi relaţia cu Republica Moldova.

"Am discutat aseară cu premierul desemnat și urmează în cursul zilei de azi să avem o primă întrevedere, la orele 16. Voi merge cu colegul meu Marius Paşcă. Discuțiile se referă la viitoarea guvernare. Pentru noi este foarte important să vedem și puctul de vedere al premierului desemnat, cum vede viitorul cabinet şi, bineînțeles, pe ce se bazează în parlament pentru ca guverul să fie investit cât mai curând. Dincolo de obiectivele PMP, există o realitate: România nu are un guvern. Avem nevoie de un nou guvern. Dincolo de orice, trebuie să privim spre această realitate și, în acest sens, punem accent pe nevoia de a găsi un consens cât mai rapid, toate partidele care au votat demiterea Guvernului Dancila", a declarat Tomac la Digi 24.

Întrebat care sunt obiectivele PMP care vor fi aduse în discuţia cu Orban, ldierul PMP a menţionat alegerea primarilor din două tururi, ca obiectiv direct al partidului pe care îl conduce, care a strâns un milion de semnături pe această temă, dar şi relaţia cu Republica Moldova, pentru că PMP promovează unirea dintre cele două state. Parerea ta...

IUGIIN
16 Oct 2019

Perfect! Ciuma Verde nu voteaza Ciuma Galbena!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.