POLITICă

Ecaterina Andronescu dorește să intre în cursa pentru şefia PSD


Ecaterina Andronescu dorește să intre în cursa pentru şefia PSD

Z.P. | 2019-06-17 09:43

CEx-ul Partidului Social Democrat (PSD) a decis să convoace un congres în dată de 29 iunie, iar pe lista candidaților la conducerea partidului se anunță mai mulți social democrați.

În cadrul acestui Congres trebuie modificat statutul și apoi ales un nou președinte al PSD. președintele PSD este ales de către toți membrii partidului, dar se dorește revenirea la sistemul de alegere în interiorul Congresului, așadar se va modifică doar statutul, iar președintele nu va mai fi ales de toți membrii, ci doar de anumite persoane delegate.

Ecaterina Andronescu, ministrul Educației ar putea candida pentru postul de președinte PSD la Congresul din 29 iunie. Surse din PSD, spun că ministrul Educației este decis să între în competiția internă. De altfel, la Congresul din martie anul trecut, Ecaterina Andronescu a candidat chiar împotriva Vioricăi Dancila pentru funcția de președinte executiv al PSD, cu toate că Viorica Dancila era susținută de Liviu Dragnea, scrie BZI.ro.

Aceleași surse spun că Andronescu ar dori să fie și propunerea PSD la alegerile prezidențiale, competiție care va fi tranșată într-un alt congres PSD, programat pentru luna iulie. Alte nume vehiculate pentru șefia PSD sunt Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu.Parerea ta...

VIN OAMENI VERZI - ROSI .
18 Iun 2019

RISUL CURCILOR . HALUL SI DECADEREA , IN CARE A AJUNS PARTIDUL . O ADEVARATA ABRAMBURICA POLITICA DEBANDADA
Doresc sa comentez


Citeste si...

(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.