POLITICă

După ce i-a cerut DEMISIA, Cioloș i-a pupat mâna lui Dăncilă și s-a aplecat în fața ei, la Ateneu


După ce i-a cerut DEMISIA, Cioloș i-a pupat mâna lui Dăncilă și s-a aplecat în fața ei, la Ateneu

Z.P. | 2019-01-10 23:56

În urmă cu câteva luni, Dacian Cioloș îi cerea într-o scrisoare publică demisia premierului Viorica Dăncilă. În aceasta seara, când a întâlnit-o față în față la Ateneu, în cadrul ceremoniei de preluare a Președinției României la Consiliulul Uniunii Europene, liderul partidului Plus i-a sărutat mâna și s-a aplecat în fața ei.

Cioloș a părut surpins de apariția premierului Dăncilă și, fără ezitare, i-a sărutat mâna și a făcut o scurtă plecăciune, potrivit stiripesurse.ro.

Însă, nu doar prin asta s-a remarcat fostul premier. A fost singurul politician care a venit doar cu cămașă și sacou, fără cravată sau papion. Cioloș a încălcat dress-code-ul evenimentului, dar nu a fost afectat. Înainte de a merge la Ateneu, el a trecut prin mijlocul protestatarilor de joi seara.

La ceremonia de la au participat mai mulți lideri politici, atât europeni cât și români.Parerea ta...

ANONIM
11 Ian 2019

CE SA ASTEPTI DE LA UN TZOPARLAN DE LA PERICEI? EL STIE SA TRADEZE ROMANIA NU SA RESPECTE;;dress-code-ul evenimentelor si sa planteze ceapa
UN BUCURESTEAN
13 Ian 2019

Gestul a fost facut din politete si buna educatie, chiar daca respectul si consideratia pentru premier este egala cu zero. Ce mai, suntem un neam de marlani !
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.