POLITICă

Dragnea: Nu l-am sunat pe Tăriceanu, că nu am vrut să-l deranjez. Oricând doreşte, facem o şedinţă


Dragnea: Nu l-am sunat pe Tăriceanu, că nu am vrut să-l deranjez. Oricând doreşte, facem o şedinţă

Z.P. | 2018-11-08 19:34

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a afirmat joi că nu l-a sunat până acum pe liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru care DNA a solicitat avizare din partea Senatului pentru urmărire penală, motivând că nu a vrut să-l deranjeze, dar a adăugat că oricând doreşte acesta, el va fi de acord cu o şedinţă a coaliţiei de guvernare.

"Eu nu l-am sunat pe domnul Tăriceanu până acum, pentru că, sincer, nu am vrut să-l deranjez, nici nu m-a sunat. Când mă sună, îi răspund cu drag şi oricând doreşte să facem o şedinţă de coaliţie, bineînţeles că o facem, mai ales că ei au şi congresul în aceste zile şi o parte sunt plecaţi", a precizat Liviu Dragnea la Parlament.

Parchetul General a transmis la Senat, la sesizarea DNA, o solicitare de efectuare a urmăririi penale pentru infracţiunea de luare de mită presupus a fi săvârşită de preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

DNA susţine că preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, ar fi primit indirect, în perioada 2007 - 2008, pe vremea când era premier, foloase materiale de aproximativ 800.000 de dolari de la o firmă austriacă.Parerea ta...

TRADATORI DE TARA
08 Noi 2018

SA VEDEM UNDE MERGI DE 1 DECEMBRIE 2018 BANDITULE ? AI DISTRUS TARA .
ANONIM
09 Noi 2018

A distrus 70 %din statul paralel nazist si a pus pe sine justitia care era suta la suta subordonata sterpului
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.