POLITICă

Dragnea, ANUNȚ de ultim moment: ANAF şi Casa de pensii trebuie să se MODERNIZEZE


Dragnea, ANUNȚ de ultim moment: ANAF şi Casa de pensii trebuie să se MODERNIZEZE

Z.P. | 2018-08-10 11:58

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, liderul PSD, susţine că ANAF şi Casa de pensii trebuie să se modernizeze.

"Logistica, infrastructura şi softurile trebuie cumpărate. Ele oricum trebuiau cumpărate. Şi ANAF şi Casa de pensii trebuie să se modernizeze pentru că sunt ani de zile în care, din păcate, nu s-a făcut lucrul ăsta. Separat de asta, cu legea pensiilor sau fără legea pensiilor, noi trebuie să informatizăm administraţia publică. Trebuie să facem ca omul să nu mai fie nevoit să meargă la ghişee. E un proiect greu, ambiţios, dar îl vom duce şi pe ăsta la capăt", a afirmat joi seară Dragnea la România TV, unde a prezentat proiectul legii pensiilor lansat în dezbatere publică.

Potrivit lui Dragnea, efortul bugetar pentru susţinerea pensiilor în acord cu noul proiect de lege poate fi susţinut.

"În ceea ce priveşte impactul, în 2016 pentru pensii s-au alocat 51,6 miliarde lei. În 2019, pentru a susţine creşterea punctului de pensie, se vor aloca 75,5 miliarde lei. (...) În 2020 - 92,2 miliarde de lei, iar în 2021, cu intrarea în vigoare a noii legi - 125,2 miliarde lei. Acestea sunt fondurile care trebuie alocate în bugetul de pensii pentru a se plăti pensiile în 2019, 2020. (...) Nu putem să ieşim cu o lege a pensiilor fără să calculăm impactul şi fără să vedem dacă acest efort bugetar poate să fie susţinut. Poate să fie susţinut fără probleme", a adăugat Dragnea.Parerea ta...

ANONIM
10 Aug 2018

Romania se va moderniza cand nu va mai avea in frunte puscariasi , borfasi, analfabeti si incompetenti ai mafiei psd. Toate posturile trebui scoase la concurs nu pe baza de clientela si nepotisme ale mafiei psd. Prioritate acordata tinerei generatii nu gunoaielor din epoca bolsevica .
ILIE
10 Aug 2018

Are dreptate domnul ANONIM. În România nu poți să aspiri la funcțiile înalte dacă nu ești unul dintre : borfaș , analfabet , bradipsihic , mafiot. Dacă nu ești șantajabil , Marele Licurici , nu-ți luminează calea.!!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.