POLITICă

Diaspora revine în fieful lui Bădălău, după dedicaţia scandaloasă din 2018


Diaspora revine în fieful lui Bădălău, după dedicaţia scandaloasă din 2018

Ion Teleanu | 2020-03-30 20:44

La sfârşitul lunii august 2018, baronul PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău, a fost protagonistul unui scandal de pomină, după ce la o petrecere din restaurantul acestuia, din Bolintin Vale, un manelist pe nume Caval, fin al lui Bădălău, i-a dedicat o melodie în care diaspora era înjurată ca la ușa cortului.

Atunci, deputatulUSR Claudiu Prisnel a publicat  pe contul său de Facebook un clip video în care susţine că, la o petrecere la care a luat parte şi senatorul PSD Niculae Bădălău, lăutarii faceau dedicaţii şi cântau „să vină diaspora, că noi ne p***m pe ea”. În filmare se aude cum melodia este dedicată PSD şi senatorului Niculae Bădălău. „Am fost la petrecerea respectivă, nu ştiu dacă la momentul respectiv eram acolo. Dezaprob total asta. (…) Am văzut formularea. Unul dintre cei de acolo e finul meu, la cununia de argint. Şi aceasta este cauza pentru care îmi spunea, maestrul Caval. (…) Nici stilul nu îl aprob şi nu îmi face mare plăcere. Dar nu e petrecere la români dacă nu ai bere şi manele”, a mai spus Bădălău la acea vreme. Însă acum, ca urmare a epidemiei de COVID 19, foarte mulţi dintre românii din judeţul Giurgiu plecaţi în străinătate se vor reîntoarce acasă. Potrivit informaţiiilor noastre, câteva sute de locuitori din Bolintin Vale aflaţi la muncă în Anglia, Germania sau Franţa se vor întoarce la casele lor din acest oraş. Rămâne de văzut cum va reacţiona senatorul Bădălău când va da ochii cu cei veniţi acasă, după dedicaţia din 2018. Dar, în acelaşi timp, este interesant de văzut ce mesaj vor avea de transmis aceștia baronului Bădălău, după dedicația lipsită de orice bun-simț a finului său. Parerea ta...

FANE GLONTZ
30 Mar 2020

TIGANUL BORIT BADALAU , MEMBRU AL PARTIDULUI MANELIST - PSD , TREBUIE PUS LINGA DRAGNEA . LOCUL LUI IN SENAT ESTE O INSULTA PENTRU SENATORI ( MAI PUTIN PORCUL GUSAT SERBAN NICIOLAE ) .
CUCUVEAUA ROZI -BETON
31 Mar 2020

Catzu , dihanie drogata care umbland drogat da fel de fel de hotarari absurde si cand se trezeste rectifica pe motiv de boala Membru al partidutului criminal si incompetent
FANE
31 Mar 2020

Ce faci ,,puterea'' instigi la violenta? De ce este vinovat Badalau( pe care sincer si eu il urasc)daca un tigan borat si drogat spune prostii?Asa se comporta si dulapul sasesc dar veti raspunde pentru tot navea grija Grijania voastra de ipocriti si diabolici!
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.