POLITICă

Deputat USR: Riscăm să devenim Lombardia României. Vrem testare în Moldova


Deputat USR: Riscăm să devenim Lombardia României. Vrem testare în Moldova

Z.P. | 2020-03-26 10:00

Deputatul Iulian Bulai, președinte al USR Neamț, consideră că testările în masă ar trebui începute în Moldova, unde se află acum focarul de coronavirus, pentru ca regiunea să nu devină “Lombardia României”. Criticând astfel decizia ministrului sănătății de a începe cu Bucureștiul

Parlamentarul a explicat că cele mai multe persoane care s-au întors deja sau care vor reveni din străinătate sunt din judeţele Moldovei şi, de aceea, trebuie realizate testările locuitorilor de aici.

În plus, Iulian Bulai a dat exemplul situaţiei de la Spitalul Clinic Judeţean Suceava, unde ar trebui testat tot personalul unităţii.

"Sunt indignat. Foarte supărat! Moldova trebuie testată întâi, nu Bucureştiul! Prioritatea e focarul de coronavirus. Focarul din Moldova. Asta e prioritatea de testare. Marea prioritate, de care depinde viaţa oamenilor dintr-o întreagă regiune. Concentraţi-vă pe vieţile în pericol acum, domnule Costache, nu aşteptaţi alegerile ca să descoperiţi că Moldova există! Fără această testare, riscăm să devenim Lombardia României. Vrem testare în Moldova", a scris deputatul pe Facebook.

Preşedintele USR Neamţ i-a cerut ministrului Sănătăţii să demisioneze dacă nu poate gestiona această situaţie.Parerea ta...

DESTEPT
26 Mar 2020

Cum a putut fenta izolarea ? Sa raspunda
ION
26 Mar 2020

Voi, de la USR, sunteti nascuti suparati si nemultumiti. Este foarte usor sa fii nemultumit de altii, cand tu nu faci mimic. Dar comentezi si te indignezi. Mai dai si directive ce si unde sa se faca. Jenant. Partid slab, fara directie si fara forta, cu un lider mediocru, lipsit de anvergura.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.