POLITICă

Deputat PSD: Iohannis a rezolvat prin TRĂDARE schimbarea Guvernului Dăncilă. Urmează TĂIERI de SALARII şi PENSII


Deputat PSD: Iohannis a rezolvat prin TRĂDARE schimbarea Guvernului Dăncilă. Urmează TĂIERI de SALARII şi PENSII

Z.P. | 2019-10-13 16:11

Bogdan Cojocaru, deputat PSD de Iasi, afirmă, într-un comunicat de presă, că în prima declaraţie publică după trecerea moţiunii de cenzură, Klaus Iohannis a spus că a rezolvat problema căderii guvernului, deputatul PSD precizând că este singurul lucru "pe care l-a reuşit actualul preşedinte în mandatul său".

"Este tot ce a încercat să rezolve Iohannis în cinci ani, adică să schimbe majoritatea obţinută în alegeri de PSD şi să-şi facă un cadou, "guvernul meu". Un partid care a obţinut 45 la sută în alegeri, PSD, pleacă în opoziţie, prin trădare, ca să lase locul unui partid care a obţinut 20 la sută, cu largul concurs al preşedintelui care, cinic, ne anunţă că a «rezolvat». Urmează să fie «rezolvaţi»şi românii de către Guvernul PNL condus, probabil, din umbră tot de dumnealui", a declarat deputatul PSD Bogdan Cojocaru.

Parlamentarul social-democrat consideră că vom asista la tăieri de salarii şi pensii, concedieri, eliminarea subvenţiilor pentru încălzire şi cele destinate agricultorilor, existând totodată riscul să nu se facă plăţile pentru persoanele cu handicap şi însoţitorii acestora, scrie News.ro,Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
13 Oct 2019

psd nu e partid e doar o mafie tiganeasca scarboasa
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.