POLITICă

DEMISIE de răsunet în teritoriu după învestirea Guvernului Orban


DEMISIE de răsunet în teritoriu după învestirea Guvernului Orban

E.Ş. | 2019-11-05 16:30

Prefectul judeţului Vaslui, Eduard Popica, a anunţat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că şi-a depus demisia din funcţie. Prefectul le-a mulţumit ziariştilor pentru colaborare şi a declarat că, în perioada următoare, va decide dacă revine pe postul pe care l-a ocupat în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui sau dacă va lucra în mediul privat.

Anunțul lui Eduard Popică vine la o zi după investirea Guvernului Orban, care i-a luat locul celui condus de Viorica Dăncilă și demis prin moțiune de cenzură. Acesta este, de altfel, și motivul invocat de prefectul de vaslui, potrivit vremeanoua.ro Eduard Popica a explicat că motivele sunt personale, iar unul dintre acestea ar fi că Guvernul pe care l-a susținut a fost demis.

Popica a spus că subprefectul Mircea Gologan nu a anunțat dacă va face același lucru. Prefectul demisionar a dat asigurări că nu va candida la Primăria Bârlad și că va analiza ce va face în perioada următoare. Prefectul este reprezentantul Guvernului pe plan local.Parerea ta...

CAPUSE
05 Noi 2019

A vindut si el 5 ,10 , 100 copii . Un fleac
BIBICU
05 Noi 2019

Are infatisare de AVORTON......
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.