POLITICă

DECLARAȚIA ZILEI: Tăriceanu a stârnit HOHOTE de râs în Senat


DECLARAȚIA ZILEI: Tăriceanu a stârnit HOHOTE de râs în Senat

E.Ş. | 2019-06-03 20:56

Declarația zilei vine din Senatul României și îi aparține lui Călin Popescu Tăriceanu. Liderul ALDE a stârnit hohote de râs în timpul discursul său în fața colegilor senatori, pe care a încercat să-i convingă să voteze împotriva socitării DNA de începere a urmăririi penale în cazul său. Nu s-a remarcat prin tăria argumentelor, cât printr-o gafă de proporții.

”În cei aproape 30 de ani de când sunt în politică, am fost pe rând deputat, ministru, prim ministru, președinte al Senatului și nu am făcut niciodată vreo faptă legală”, a spus senin Tăriceanu.

Liderul ALDE a mai susținut că ”așa începe sfârșitul democrației”.

”Acest gen de dosare subminează democrația și încrederea în Parlament. De ce mai avem nevoie de un parlament costisitor când putem fi conduși de 200 de procurori vânjoși și 100 de securiști care manipulează președintele? Așa începe sfârșitul democrației”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.


Galerie media:Parerea ta...

COADA DRACULUI
04 Iun 2019

ASA SAU DISTRUS IMPERII , CU FAVORIZAREA SI PREVILEGILE SENATORILOR , PARLAMENTARILOR . SA NU AIBA DREPTUL LA MAI MULT DE 2 MANDATE CONSECUTIV . BORFASU A FURAT SI CU ALTE OCAZII
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.