POLITICă

DECIZIE de ultimă oră în PSD. Ce se întâmplă cu posturile vacante de MINIȘTRI


DECIZIE de ultimă oră în PSD. Ce se întâmplă cu posturile vacante de MINIȘTRI

E.Ş. | 2019-09-17 16:37

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte miercuri, de la ora 18,00, pentru a discuta despre situaţia Guvernului, care a rămas fără trei miniştri. Social-democraţii se reunesc în şedinţă la sediul PSD din Kiseleff, au declarat surse politice.

Printre subiectele de pe ordinea de zi figurează situaţia Guvernului, care a rămas fără trei miniştri, iar miercuri îi expiră interimatul şi lui Daniel Breaz, la Ministerul Educaţiei. PSD aşteaptă decizia Curţii Constituţionale care urmează să se pronunţe, tot miercuri, cu privire la sesizarea privind existenţa unui conflict juridic pe tema refuzului şefului statului de numire a miniştrilor, pentru a lua o decizie cu privire la prezentarea în faţa Parlamentului a Guvernului restructurat sau remaniat.

Sesizarea Guvernului în legătură cu un posibil conflict juridic de natură constituţională a fost înregistrată la CCR pe 5 septembrie, părţile - Executiv şi Preşedinţie - având ca termen de transmitere a punctelor de vedere data de 11 septembrie.

Potrivit surselor citate de Antena3, premierul va veni în Parlament cu un nou Guvern după ce se întoarce din deplasarea din Statele Unite, adică după 28 septembrie. Parerea ta...

FURAM PE ULTIMA SUTA.
17 Sep 2019

Vacante ieftine ale acestor membri PSD pentru a fura.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.