POLITICă

DĂNCILĂ, mesaj mobilizator în deschiderea campaniei: „Nu mă dau bătută! Voi lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic PREȘEDINTE!”


DĂNCILĂ, mesaj mobilizator în deschiderea campaniei: „Nu mă dau bătută! Voi lupta pentru a scăpa România de cel mai toxic PREȘEDINTE!”

Z.P. | 2019-10-12 13:59

Liderul Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a declarat sâmbătă, în cadrul evenimentului de lansare a campaniei sale pentru alegerile prezidenţiale, că va lupta pentru a „scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut".

„Voi lupta în această campanie pentru a scăpa România de cel mai toxic preşedinte pe care l-a avut vreodată. Un preşedinte care s-a întors împotriva românilor, care a blocat Guvernul şi a refuzat drepturile oamenilor, care şi-a bătut joc de Constituţie şi de deciziile CCR. Un preşedinte care a aruncat România în haos, doar pentru a-şi impune Guvernul său. Un preşedinte care nu a făcut nimic bun timp de cinci ani, cu aroganţă, cu autosuficienţă şi cu dispreţ pentru români. Avem un preşedinte în funcţie care a sacrificat românii din ambiţia unui nou mandat. Avem datoria pentru oameni şi pentru ţară să înlăturăm acest personaj, dispus să facă rău propriului popor, pentru interesul lui, pentru a mai confisca încă cinci ani din viitorul României", a spus ea, în cadrul evenimentului desfăşurat la Romexpo, informează Agerpres.

Dăncilă a apreciat că Preşedinţia României a fost "prea mult timp un turn de fildeş în care aleşii s-au ascuns de popor, a fost un buncăr al intereselor obscure şi al jocurilor de culise". Ea a adăugat că îşi doreşte să transforme această instituţie "într-un simbol al transparenţei şi al bunei credinţe".

"Eu nu renunţ, eu nu dau înapoi, eu nu mă dau bătută în faţa celor care vor să ne doboare. O să lupt cu toate forţele împotriva lor, aceşti bărbaţi ascunşi în Palatul Cotroceni sau Casa Poporului, în spatele unor parlamentari lipsiţi de conştiinţă. Ei sunt tari doar la votul dat de trădătorii vechi şi noi. Dar noi vom fi tari la votul adevărat, la votul dat de români. Acolo ne luptăm noi, pentru fiecare român. Îi aştept între oameni şi vom vedea mult mai clar cine merită să guverneze şi cine trebuie să plece acasă. Candidatura mea este acum despre aşteptările şi speranţele fiecărui român, despre bunăstare pentru toţi şi creştere pentru România. Este despre a face din Administraţia Prezidenţială casa tuturor românilor, este despre modul în care cred oamenii că ar trebui să fie aleşii noştri, în frunte cu preşedintele ţării", a precizat ea.Parerea ta...

CINE VORBEA!
12 Oct 2019

Proasta satului care n-a justificat ce a făcut în parlamentul UE, dar nici aici! Iohanis, ca și ea și alții propuși, NU sunt decât marionetele globaliștilor! D-aia îi vezi în vizite ”de lucru” pe la Ierusalim sau pupând licuricii în fund! Sunt testați - ca grad de obediență, ca executanți - și trimiși înapoi, pentru a-și juca rolul NEFAST!
MENTALITATE PSD
12 Oct 2019

Membru PSD: „Foarte bine ca au fost eliberati violatori si talhari”/ „Si daca va violeaza sotia?”/ „Foarte bine, inseamna ca i-a placut”
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.