POLITICă

Dăncilă îl PUNE LA PUNCT pe Meleșcanu: ”Unii s-au cam GRĂBIT cu declarațiile!”


Dăncilă îl PUNE LA PUNCT pe Meleșcanu: ”Unii s-au cam GRĂBIT cu declarațiile!”

E.Ş. | 2019-06-11 18:15

Premierul Viorica Dăncilă îl pune la punct pe Ministrul de Externe, Teodor Melescanu vis-a-vis de declarațiile acestuia despre situația din Republica Moldova. Dăncilă spune că "unii s-au cam grăbit cu declarațiile" privind criza politică de peste Prut.

Întrebată, marți, la Parlament, despre afirmațiile ministrului de Externe, Viorica Dăncilă a răspuns: "Cred că unii s-au grăbit cu declarațiile".

Ea a precizat că la Ministerul Afacerilor Externe a fost constituită o comisie din care fac parte toți factorii de decizie, inclusiv Administrația Prezidențială, și va exista o poziție comună, "o poziție de țară" privind criza politică de la Chișinău.

"Nu mai trebuie să avem opinii separate legate de un lucru atât de important și trebuie să fie agreată de toți o poziție a României", a declarat Viorica Dăncilă.

Ea a precizat că a discutat cu președintele Klaus Iohannis pe această temă.

Cu o zi în urmă, ministrul Teodor Meleşcanu spunea că singura soluție o reprezintă alegeri anticipate în 6 septembrie. 

”Ca vechi politican, vă spun, când lucrurile se încurcă, singura soluție este să ne întoarcem iar la electorat”, a spus ministrul de externe, precizând că se referă la ”alegeri pe 6 septembrie, potrivit Constituției Republicii Moldova”. Meleșcanu a adăugat că acesta este punctul său de vedere, nu al MAE român. Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.