POLITICă

Dăncilă îi dă replica președintelui: ”Domnul Iohannis are obsesia blocajelor. Trebuie RESETAT”


Dăncilă îi dă replica președintelui: ”Domnul Iohannis are obsesia blocajelor. Trebuie RESETAT”

E.Ş. | 2019-09-04 21:08

Viorica Dăncilă i-a dat o replică dură lui Klaus Iohannis, după ce președintele a susținut o declarație de presă în care nu a anunțat dacă acceptă sau nu miniștrii interimari propuși de premier, ci a preferat să atace, din nou, atât Guvernul, cât și Partidul Social Democrat.

"Este absolut incalificabil modul in care candidatul Iohannis se foloseste de pozitia pe care o are. Refuza nejustificat numirile de ministri. Este un comportament iresponsabil si egoist al presedintelui.

Domnul Iohannis are obsesia blocajelor. Incalca constitutia si legile statului. Nu suntem pentru prima oara in aceasta situatie. 

Este rusinos ca presedintele sa vorbeasca dupa atata timp despre tragedia de la Caracal. Foloseste aceasta drama ca sa isi creeze premise pentru miscari politice. Domnul Iohannis demonstreaza ca nu isi intelege nici macar rolul de presedinte al CSAT.

Domnul presedinte trebuie resetat. In mare, astazi nu ne-a spus nimic. Il informez ca guvernul a luat toate masurile care s-au impus, insa probabil, fiind in vacanta, le-a omis.

Domnul Iohannis isi face campanie fara prea multa imaginatie. El nu a fost ales ca sa blocheze guvernul fara niciun argument.

Vom face tot posibilul sa obtinem sustinerea necesara pentru a ne duce mandatul la capat. Guvernul Romaniei va sesiza Curtea Constitutionala", a spus Viorica Dancila.Parerea ta...

ABRAMBURICA
04 Sep 2019

Ce gura ? Spune tot
SUSțINEREA DE IDENTITATE
05 Sep 2019

Cum naibii sa le cerem noi politicienilor sa nu fure ? Pe ăștia nu ni-i aduc suedezii nici olandezi nu ii importam nici din Germania. Cum naibii sa cerem noi premierului sau ministrului X sa își facă treaba fără sa mai fure ?
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
05 Sep 2019

terminati cu ciumele rosii si alegeri anticipate
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.