POLITICă

Dăncilă, despre posibilitatea ca moțiunea să treacă: "Nu voi demisiona, pentru că sunt un om responsabil"


Dăncilă, despre posibilitatea ca moțiunea să treacă: "Nu voi demisiona, pentru că sunt un om responsabil"

Z.P. | 2019-10-07 15:02

Premierul Viorica Dăncilă afirmă cu tărie că nu își va da demisia în cazul în care moţiunea de cenzură va trece, însă îi va cere preşedintelui Klaus Iohannis să nominalizeze cât mai repede un nou prim-ministru. Totodată, Dancilă mai susține că va rămâne candidatul PSD la alegerile prezidenţiale şi preşedintele partidului.

Întrebată, luni, la Adevărul Live, dacă va demisiona din fruntea Guvernului în cazul în care moţiunea de cenzură va trece, Dăncilă a spus: "Nu, nu, eu nu.... ". Întrebată dacă va rămâne premier intermar, Dăncilă a afirmat: "Imediat vă explic. Eu, repet încă o dată...", corectându-se ulterior: "Repet, nu încă o dată".

"Repet, această moţiune nu va trece. Dar dacă vreţi să luăm şi acest scenariu în care moţiunea de cenzură trece, noi ne vom continua lupta. Vom continua lupta şi vom urmări fiecare decizie pe care o va lua guvernul care va veni. Nu voi demisiona pentru că sunt un om responsabil, dar îi voi solicita preşedintelui României să facă o nominalizare cât mai rapidă pentru un nou guvern, dacă într-adevăr nu vrea să se joace cu soarta acestei ţări din motive electorale", a spus Dăncilă.

Întrebată de asemenea dacă în aceste condiţii va rămâne candidatul PSD la alegerile prezindenţiale, Dăncilă a replicat: "Categoric da, voi rămâne candidatul PSD la alegerile prezidenţiale şi ne vom bătea, colegii mei, am mai câştigat din opoziţie, vom monitoriza fiecare gest făcut de opoziţie, vrem să vedem cât de eficient va fi Guvernul care va urma, ce măsuri va lua pentru populaţie, cum va răspunde solicitărilor populaţiei. Deci voi rămâne în continuare candidatul PSD şi preşedinte al PSD şi sunt convinsă că alături de mine voi avea toate organizaţiile".Parerea ta...

DANCILA IN 365 DE ZILE
07 Oct 2019

Când ajungi șomer nu mai ai nevoie de vreo demisie ! Contractul individual de munca încetează cu data de 11.11.2019. Ce urmează trebuie sa ai cu adevarat o alta forma a nervilor , mai ales când vei manca pâinea unsa cu untura sau înmuiată in ulei.
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.