POLITICă

Dăncilă a RĂBUFNIT: Ana Birchall ar putea fi EXCLUSĂ din PSD


Dăncilă a RĂBUFNIT: Ana Birchall ar putea fi EXCLUSĂ din PSD

E.Ş. | 2019-11-05 21:18

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi seară, că este ”o foarte mare nemulţumire” în partid legată de activitatea fostului ministru al Justiţiei Ana Birchall.

”Este o foarte mare nemulţumire în rândul partidului în ceea ce priveşte activitatea doamnei Ana Birchall”, a declarat, marţi seară, la Antena 3, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă.

Aceasta a reamintit că o revocase din funcţie pe Birchall de la Ministerul Justiţiei, dar preşedintele Klaus Iohannis a refuzat să pună în practică decizia.

Dăncilă a spus că, după ce a văzut aprecierile pe care le-a făcut Klaus Iohannis marţi la adresa activităţii Anei Birchall la Ministerul Justiţiei, a înţeles de ce Iohannis a refuzat să o revoce din funcţie, potrivit News.ro.

Fostul premier a anunţat că situaţia Anei Birchall va fi discutată săptămâna viitoare în şedinţa Comitetului Executiv al partidului.

Klaus Iohannis i-a mulţumit, marţi, Anei Birchall pentru munca sa ca ministru al Justiţiei:

„Au fost situaţii critice în care dvs., ca ministru al Justiţiei, aţi fost în contrasens cu conducerea Guvernului şi a partidului care a dat acel guvern eşuat şi să ştiţi că am apreciat de fiecare dată această postură pe care aţi avut-o, o postură pentru sistemul de justiţie, pentru independenţa justiţiei şi nu pentru nişte politruci care au încercat să subjuge sistemul românesc de justiţie”.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.