POLITICă

Continuă SCANDALUL în Pro România. Noi acuzații împotriva lui Mihai Tudose


Continuă SCANDALUL în Pro România. Noi acuzații împotriva lui Mihai Tudose

E.Ş. | 2019-11-08 16:22

Pro România l-a acuzat prin intermediul unui comunicat de presă, pe vicepreședintele partidului Mihai Tudose de atitudine ostile și dezinformare, după ce fostul premier a declarat pentru Digi24.ro că deciza de suspendare a unor lideri ai partidului pune probleme candidaturii lui Mircea Diaconu. Tudose a mai spus că situația din Pro România este tensionată și că Victor Ponta „îngroapă partidul”.

„PRO România acuză dezinformări și atitudini ostile, în măsură să afecteze candidatura domnului Mircea Diaconu”. Biroul de presă al partidului susține că informația transmisă de Tudose, referitor la problemele pe care le-ar putea avea alianța electoarală care îl susține pe Mircea Diaconu, după suspendarea lui Sorin Câmpeanu, „este falsă și distribuită cu rea intenție”.

Mihai Tudose a declarat joipentru Digi24.ro că suspendarea din toate funcțiile a parlamentarilor care au votat Guvernul Orban pune partidul într-o situație dificilă cu doar câteva zile înainte de alegerile prezidențiale pentru că Sorin Câmpeanu este și copreședinte al alianței cu ALDE care îl susține pe Mircea Diaconu.

„Azi trebuiau semnate de președintele de organizație niște liste pentru reprezentanții partidului în secțiile de votare. Păi dacă au suspendat președintele, cine să semneze? Doamna Meiroșu nu își mai asuma asta.  Câmpeanu e copreședintele al Alianței cu ALDE. Nu mai poate să semneze nimic, doar l-au suspendat, nu își mai asuma nici el. Să vedem și rezultatul la prezidențiale. Să vedem ce iese, că tot gândirea măreață a domnului Ponta a fost”, a declarat Mihai Tudose.

Pro România susține că deși a fost suspendat din partid și din toate funcțiile, Sorin Câmpeanu este în continuare copreședinte al Alianței cu ALDE.

„Liderii partidului PRO România precizează că domnul Sorin Cîmpeanu este în continuare co-președinte al Alianței Electorale "Un Om”, procesul administrativ și logistic nefiind modificat de schimbările din plan politic”, se arată în comunicatul de presă.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.