POLITICă

Congresul PSD. Viorica Dăncilă, desemnată oficial CANDIDAT la prezidențiale


Congresul PSD. Viorica Dăncilă, desemnată oficial CANDIDAT la prezidențiale

E.Ş. | 2019-08-24 12:03

Congresul PSD a început sâmbătă la Palatul Parlamentului, la ora 11,20, un congres care are ca singură miză lansarea candidaturii premierului Viorica Dăncilă la președinția României. Viorica Dăncilă și-a făcut intrarea pe acordurile melodiei "Eye of the Tiger".

UPDATE

Social-democraţii prezenţi sâmbătă la Congresul extraordinar al PSD au decis desemnarea oficială a Vioricăi Dăncilă drept candidat al partidului la prezidenţiale, anunţul fiind făcut de secretarul general al PSD Mihai Fifor.

„Îmi iau puterea și energia de aici, dintre oameni”, a spus Viorica Dăncilă, după desemnarea sa.

„Acest Congres este despre România și despre PSD, despre cum ne scriem pe mai departe povestea și istoria țării. Sunt soție, sunt mamă, am o familie frumoasă pe care o iubesc enorm. Cred în familie, în Dumnezeu, în muncă și în cinste. Cred enorm în oameni, în poporul român”.

Sergei Stanishev (președintele PES) își exprimă „admirația” personală și a familiei social-democrate europene pentru Viorica Dăncilă, care a preluat conducerea partidului într-o perioadă „dificilă” și a demonstrat că are „curaj” 

Mihai Fifor, secretar general, vorbește despre cel mai important moment politic al PSD - Congresul pentru desemnarea candidatului partidului la prezidențialeParerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.