POLITICă

Codrin Ștefănescu: "Și-a băgat dracu’ coada în USR și e abia începutul"


Codrin Ștefănescu: "Și-a băgat dracu’ coada în USR și e abia începutul"

Z.P. | 2019-08-10 19:07

Codrin Ștefănescu susține că în această campanie se joacă tare și că cei din USR au început să se înjure public, dupa aparitia tensiunilor interne din formatiunea lui Dan Barna.

''Āstia de la usere au inceput sā se injure public intre ei. Cicā Barna e dictator si combinator. Se fac scrisori deschise, se contestā tot. Si-a bagat dracu’ coada si e abia inceputul. V-am spus cā se joacā tare in campania asta? V-am zis!'', a scris Codrin Ștefănescu.

Stelian Ion, unul dintre cei mai importanți lideri ai USR, a fost blocat pe grupul intern de comunicare pentru că l-a criticat pe Vlad Voiculescu, pe care PLUS l-a propus pentru a candida la funcția de primar la Bucureștiului. Ulterior, Stelian Ion, alături de Tudor Benga și Mihai Goțiu au răbufnit la adresa șefului lor, Dan Barna, și dezvăluie ce se întâmplă, de fapt, în interiorul USR, potrivit stiripesurse.ro.

Stelian Ion consideră că în USR nu sunt mulți oameni cu caracter, dându- ca exemplu pe Dan Barna.Parerea ta...

RADE CIOBUL DE OALA SPARTA.
10 Aug 2019

Umor negru al PSD-lui asta este adevarul. Dragostea fata de țara și popor . Politicianul ro' nu va urca niciodată pe treptele cele mai înalte ale Europei. .
Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.