POLITICă

Codrin Ştefănescu deplânge noua atitudine a Vioricăi Dăncilă faţă de UE


Codrin Ştefănescu deplânge noua atitudine a Vioricăi Dăncilă faţă de UE

Z.P. | 2019-06-05 09:28

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, resimte lipsa ex-liderului PSD, Liviu Dragnea. Ştefănescu a descris starea de spirit din partid printr-o postare pe pagina de socializare

''Vorba aia : ni s-au inecat cam toate corabiile. Aproape toate ! Cam asta-i starea de spirit...'', a scris Ștefănescu pe Facebook.

Postarea lui Codrin Ştefănescu pare a fi provocată de schimbarea de atitudine a premierului Viorica Dăncilă la Bruxelles, unde şeful Guvernului a afişat o poziție constructivă şi nu una ostilă, ca pe vremea când Liviu Dragnea era în libertate şi îi trasa premierului modul de abordare a problemelor.

Şefa Guvernului a avut întâlniri cu primii doi oameni din Comisia Europeană, Jean-Claude Juncker și Frans Timmermans, pe care i-a asigurat că nu vor mai exista schimbări în sistemul judiciar.

Deschiderea la dialog a şefului Guvernului vine după ce oficialii europeni au criticat dur reformele din justiţie plănuite în ultimul an. Înainte de încarcerarea lui Liviu Dragnea, PSD a criticat dur Uniunea Europeană și nici premierul nu s-a lăsat mai prejos.Ba chiar i-a acuzat pe oficialii europeni că discriminează România.Parerea ta...

Doresc sa comentez(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC
Ziarul Puterea - Cotidian national.

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.